Μέχρι το 1967 το μαγαζί βρισκόταν στην «Παλιά Αγορά» του Πειραιά και μετά την κατεδάφισή της μεταφερθήκαμε στη «Στοά Πολίτου» στην οδό Γούναρη, όπου συνεχίζουμε την παράδοση του καλού αρμένικου παστουρμά. Ο παστουρμάς είναι χειροποίητος και το μυστικό του βρίσκεται στην ιδανική αναλογία των μπαχαρικών. Το βασικό του συστατικό είναι το μοσχοσίταρο, ένα πολύ παλιό αρωματικό από την οικογένεια της φάβας, το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα ωφέλιμο για την υγεία – τα τελευταία χρόνια ελέγχεται και ως αντιδιαβητικό.
Το πρώτο εργαστήρι μας στήθηκε πάνω από το σπίτι της οικογένειας από τον «παππού», ενώ σήμερα η παραγωγική δραστηριότητά μας στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο Μενίδι. Η επιτυχία μας στηρίζεται στις άριστες πρώτες ύλες και στον τρόπο παραγωγής, την ευγένεια και το σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές που μας προτιμούν και μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Τα προϊόντα μας έχουν ξεπεράσει τα Ελληνικά σύνορα και σήμερα εξάγουμε σε χώρες όπως την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ιταλία και το Βέλγιο.
Ξεκινήσαμε με την παραγωγή του παραδοσιακού αρμένικου παστουρμά και του σουτζουκιού, αλλά παράλληλα παράγουμε και άλλα παρεμφερή προϊόντα.
Στο κατάστημα μας θα ανακαλύψετε ιδιαίτερες γεύσεις όπως: